Jessica Alba se može pohvaliti prirodnom ljepotom koja doista nema konkurencije. No osim prekrasnog lica i skladne figure ovu slatkicu krasi i gusta i zdrava kosa koja obogaćena ombré pramenovima i opuštenim kovrčama tvori najpoželjniju frizuru ove sezone

Jessica Alba je sve svoje čari pokazala u časopisu Sunday Times za koji je pozirala poznatom fotografu Ericu Guillemainu u jednostavnim, ali vrlo zavodljivim kombinacijama.

Debeli pramenovi koji se od sredine glave izvijaju u kovrče najpoželjnija je frizura sezone

Osim nježne siluete tijela naglašene elegantnim bijelim kombinacijama u prvom se planu našla njezina frizura o kakvoj sanjaju žene diljem svijeta. Riječ je o ombre boji kose te opuštenim, ležernim kovrčama koje su ove sezone pravi hit.

>> Napravite sprej za savršene kovrče kao s plaže

Debeli pramenovi koji se od sredine glave izvijaju u kovrče uvijene u različitim smjerovima frizura je koju obožavaju i druge zvijezde poput Rihanne, Blake Lively i Sarah Jessice Parker, a koju možete probati napraviti sami:

 

1. Čistu i počešljanu kosu podijelite na razdjeljak ili na stranu. Izdvojite pramen počevši od donjeg sloja kose i lijeve polovice glave.

2. Pramen omotajte oko zagrijanog uvijača i to smjera prema licu, ali ne do tjemena već tri do četiri prsta niže. Kada je pramen zagrijan i uvijen omotajte ga oko prsta te ga privremeno pričvrstite špangicom ili ukosnicom.

Opuštene kovrče po uzoru na Rihannu i Jessicu Albu možete napraviti i sami

>> Valoviti bob: Jednostavna ljetna frizura gotova u 2 minute

3. Nakon što ste završili s donjim slojem, krenite na gornji na isti način, ali ovaj put pramen ne uvijajte na istu visinu već samo do visine donjih već smotanih kovrči.

4. Kada ste na lijevoj strani omotali sve pramenove, krenite na desnu, također počevši od donjeg sloja kose, ali pramen sada omotajte oko uvijača suprotno od lica.

5. Nakon što su se smotane kovrče u potpunosti ohladile raspustite ih i nježno ih raščešljajte četkom. Pošpricajte kovrče fleksibilnim lakom, nagužvajte rukama kovrče te ih pročešljajte prstima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju