Hrvatski nakit s daškom Japana predstavlja novu proljetnu kolekciju koju odlikuju originalnost i kombinacija ženstvenog i elegantnog dizajna. Timoni nakit je nakit od nehrđajućeg čelika, tvornički izrađen u Japanu

Posebnost Timoni nakita koji je dizajniran po idejama hrvatske dizajnerice Tanje Jandrić su kombinacije nehrđajućeg čelika sa kožom, cirkonima, poludragim kamenom onixom, dijamantima i swarovski kristalima. Ne sadrži nikal i ne izaziva alergije.

Proljetna kolekcija koju možete pronaći u Gajevoj 8 u Zagrebu je spoj jedinstvene rafiniranosti i elegancije, a vječnu inspiraciju dijamantima, kao ženinog najboljeg prijatelja iskoristila je i dizajnerica Tanja Jandrić te posebnom tehnikom oplemenila svoj nakit dijmantnom prašinom.

Zadovoljna.hr i Timoni nakit daruju vam narukvicu s dijamantnom paršinom!

Elegantna i decentna narukvica posuta dijamantnom prašinom odlično će pristajati svakoj odjevenoj kombinaciji, a stiže Marini Posavec iz Koprivnice.

Dijamantna prašina je produkt brušenja dijamanata, ne mjeri se u karatima, boji i čistoći, ali ostavlja neponovljiv i prepoznatljiv sjaj svojstven dijamantu. Ujedno nakit dorađen i oplemenj ovom tehnikom cjenovno je prihvatljiv svim ljubiteljicama profinjenog nakita i dragog kamenja.

Zbog kombinacije više stilova nakit je prilagođe različitom profilu osoba i može zadovoljiti različite ukuse. U novoj kolekciji poseban naglasak stavljen je na urbanu poslovnu ženu koja nosi decentan nakit jednostavnih linija.

Dijamant je mineral s iznimnom disperzijom svjetlosti, ukomponiran u nakit očarava ženski svijet stoljećima. Svevremenska diva Marilyn Monroe, opjevala je snagu i vječnost dijamanata u filmu 'Muškarci više vole plavuše' te stvorila kult prolaznosti svega, osim ljepote i vrijednosti dijamanata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju