Pod sloganom 'Take your favorite island with you' dizajnerica Lucijana Radman krenula je s projektom koji ujedinjava turizam, ljeto, modu i lijepe uspomene. Ova četiri sastojka poželjni su dio svake ljetne ženske priče koju, u ovom slučaju, možete ispričati noseći svoj omiljeni otok oko zapešća

Modno-turistički projekt pod sloganom 'Take your favorite island with you' krenuo je u lipnju, a osnova ideja je uspomenu na ljetovanje provedeno na omiljenom otoku 'pretočiti' u decentnu narukvicu s ukrasom upravo u obliku odabranom otoka.

Ove su narukvice idealne kao poklon dragim osobama, kao suvenir i podsjetnik na lijepe trenutke provedene na otoku

Za početak je odabrano 6 otoka i to Korčula, Brač, Hvar, Vis, Pag i poluotok Istra, a slijedeće ljeto su u planu su i ostali otoci, uključujući i onaj srcoliki – Galesnik.

>> Zašto se uvijek vraćam na Vis

'Ovim sam projektom htjela približiti naše prirodno bogatstvo i naše otoke strancima kao i svim našim ljudima koji ih nose u srcu u obliku lijepog nakita suvenira.

>> Darijo Brzoja na jednoj od najljepših plaža na Jadranu

Ove su narukvice idealne kao poklon dragim osobama, kao suvenir i podsjetnik na lijepe trenutke provedene na otoku' pojasnila nam je dizajnerica, Lucijana Radman.

Raspon cijena se kreće od 150 kuna (posrebrene) do 350 kuna (srebrene). Svi otoci su u ponudi sa špagicama različitih boja (crvena, žuta, crna, ružičasta, tirkizna i ljubičasta).

Narukvice su dostupne u concept storeu Nicolas u Zagrebu, concept storeu MY u Splitu, Crootsu na Hvaru, concept storeu Manina na Korčula te u brojnim galerijama na hrvatskim otocima kao i i na Facebook stranici Lucie Lyric Art.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju