Putene usne, senzualni obrazi i porculanski ten uvijek su bili u prvom planu modnih naslovnica. Ali ako je suditi prema najpoznatijim modnim tiskovinama koje određuju trendove ove su simbole ljepote zamijenili – pazusi

Prije nekoliko mjeseci naslovnicu 'Vogue' krasila je lice Angeline Jolie u krupnom planu, jer ništa toliko ne privlači pažnju kao njezin magnetičan pogled, ženstvene jagodice i senzualne usne.

No, nova izdanja poznatih modnih časopisa kao što su 'Vogue', 'Cosmopolitan' i 'Elle' odlučili su lice staviti u drugi plan i naglasak staviti na jedan drugi dio tijela.

Ne, nije riječ o grudima, niti tanašnom struku, ali niti bujnim bokovima već o pazusima.

Nedavno istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji donijelo je rezultate prema kojima je 93 posto žena izjavilo kako pazuhe smatra najneprivlačnijim dijelom svog tijela. Možda je upravo to bio razlog zašto su stilisti i modni urednici odlučili njemu posvetiti pažnju i pokazati ga u najsavršenijem mogućem izdanju.

>> Žene zamrzile još jedan dio tijela

>> Koje su najjače ženske erogene zone?

Tako su uz pomoć Photoshopa svoje glatke pazuhe pokazali Victoria Beckham, Ashley Greene, Drew Barrymore i mnoge druge ljepotice te skrenuli pažnju na taj neopravdano omraženi dio tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju