Kozmetički noviteti, mirisni i baršunasti, uvijek su dobrodošli na ženskim kupaonskim policama. S time se sigurno slaže i Nataša Janjić koja je prisustvovala predstavljanju robnih marki za njegu kože parfumerije 'Douglas'. Poznata crvenokosa glumica porculanskog tena iskoristila je topao i sunčan jesenski dan te štiklama od brušene kože i šik mini suknjom istakla svoje lijepe oblikovane noge. Potpuni sklad postigal je ležernom svjetlucavom bluzom boje pudera te 'it' crnom torbom s potpisom Stelle McCartney

Douglas parfumerije održale su promociju robnih marki i proizvoda koji se nalaze eksluzivno u ponudi Douglas parfumerija. Promovirane su robne marke: SEATHALASSO, XL XS, VENUS, NAIL HANDS&FEET, MEN'S SYSTEM, ANNY, J.S. DOUGLAS SÖHNE.

Robna marka VENUS, koja potječe iz Venecije gdje se već od 1898. godine stručno i sa strašću proizvode najbolji proizvodi.

Jedinstvena kvaliteta laka za nokte i neusporediv asortiman boja odlikuje robnu marku ANNY, koji je razvio potpuno novi trend koncept: Anny kombinira trendi boje zvijezda i dizajnera. S 96 nijansi boja Anny nudi neusporediv raspon lakova za nokte jedinstvene profesionalne kvalitete.
 

>> Niti Nataša Janjić nije odoljela prugicama

>> Nataša Janjić zasjenila svjetske zvijezde

NAIL HANDS & FEET su novi Douglasovi proizvodi za njegu ruku i noktiju koji sadrže jedinstvene sastojke kao što je ekskluzivni Velvet Silk kompleks na bazi ekstrakta cvijeta lisičjeg repa i proteina svile. Ovaj kompleks aktivira prirodni metabolizam kože i pomaže joj dulje zadržati vlagu. Rezultat: baršunasto meke ruke i svilenkasti nokti.

Predstavljena je također i nježna linija za njegu tijela kod kuće pod nazivom SEATHALASSO koji je inspiriran riječju 'thalasso', tisuće godina starim ritualom ljepote koji tijelo i dušu hrani sa svim onim iz mora što je dobro.

U srcu linije nalazi se Seanergy, ekstrakt smeđe alge, koji je prisutan u svim proizvodima. On stimulira energetski metabolizam u stanicama, te revitalizira i osvježava kožu. Svi proizvodi također sadrže razne prirodne djelatne sastojke iz mora, kao što su revitalizirajuće alge, dragocjena morska sol i fini morski pijesak, nakon kojih koža ostaje okrijepljena, mekana i glatka.

I na posljetku u ponudi je i DOUGLAS MEN'S SYSTEM - linija proizvoda za savršenu njegu kože. Gotovo svaki proizvod u liniji sadrži prirodne sastojke, kao što su čista morska voda iz prastarog rezervoara na granitnoj obali Bretanje, te ekstrakt bambusa. Čista je morska voda za kožu pravi 'gasitelj žeđi'.