Pomoć stradalima u poplavama za građane naše i susjednih zemalja nastavlja se 24 sata dnevno pozivima na brojeve telefona, a na njih su podsjetile djevojke iz centra grada. Prvotnu sramežljivost nakon upita o poziranju pred objektivom našeg fotografa u sekundi je zamijenila angažiranost u cilju pomoći, donosimo 12 motivatorica koje su nam pomogle podsjetiti na vrijednost svake donacije

Solidarnost, ljudskost i spremnost na pomoć ovih su dana ujedinili naše i građane susjednih zemalja u svesrdnoj namjeri da se pomogne ljudima unesrećenima u područjima poplava. Doprinos svakog pojedinca u humanitarnoj priči velika je podrška koju će ugrožene obitelji trebati i danima nakon što se voda iz njihovih potopljenih domova povuče. Upravo zato je svaka donacija hvalevrijedna kao i angažiranost građana.

U našoj Street Style šetnji ljepotice čije korake obično zabilježi brzina i spretnost fotoaparata zastale su kako bi svima odaslale poruku na koji broj pomoći stradalima. Prvotnu sramežljivost i nedoumicu oko eksponiranja nadvladala je brza reakcija i bezpogovorno poziranje s brojevima humanitarnih telefona.

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju