Crveni tepih dodjele filmskih nagrada u Londonu British Academy Television Awards, svojim je dolaskom i odabirom usklađenih modnih kombinacija obilježio najslavniji glumački par Brad Pitt i Angelina Jolie. No dama koja je magično zavladala svečanom večeri definitivno je bila Uma Thurman koja je za partnera svoje 181 centimetar visoke pojave odabrala Atelier Versace

Svečana dodjela filmskih nagrada BAFTA osim ocjena za najbolja ostvarenja redatelja i glumaca na velikom platnu, donosi neizbježan zbroj i razliku modnih izbora poznatih dama na crvenom tepihu.

>>Uma Thurman: U 3 poteza i 2 minute do savršenstva

 

A maksimalne bodove prohladnog londonskog crvenog tepiha definitivno je zaslužila Uma Thurman. Njezina uloga u najkontroverznijem filmu godine 'Nimfomanka' nije je dovela do nominacije za Oscara, no pojava u crnoj haljini Ateliera Versace definitivno će je smjestiti u najljepša izdanja crvenih tepiha ikada.

Jednostavnog kroja sa stražnjim prorezom i ravno rezanim dekolteom crna toaleta uspješno je figuru 181 centimetar visoke glumice istaknula kao savršenu siluetu kakva podsjeća na crteže modnih velemajstora.

Uz kosu podignutu u ležernu punđu i s tek decentnim nakitom, ogrlicom i narukvicom optoženom dijamantima, Uma je izgledala nedodirljivo.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju