Najpoznatiji australski brend za njegu kose 'Aussie' već je osvojio hrvatsko tržište zahvaljujući njegujućim sastojcima poput ulja makadamije i avokada, te neodoljivim mirisima koji će ritual pranja kose učiniti još većim guštom i zadovoljstvom. Želite li i same isprobati ove čarobne preparate s logom klokana, javite nam se i možda baš na vašu adresu doskače 'Aussie' poklon paket!

U proizvodnju svake bočice Aussie proizvoda za njegu kose utkano je mnogo znanja i mudrosti koja će učiniti čuda na mlitavoj, beživotnoj, zamršenoj kosi sa sitnim kovrčicama koja je nemoguća i potpuno izvan kontrole.

Testiranje proizvoda Aussie pokazuje da sastojak kao što je, primjerice, ulje avokada može pomoći u smirivanju kosu, čak i ako sama nisi smirena.

>> 4 loše navike koje uništavaju kosu

Bočice sa zaštitnim znakom marke – klokanom već se mogu naći na policama prodavaonica dm-a. U Hrvatskoj je dostupno 5 linija proizvoda za njegu kose Aussie.

Darujemo 'Aussie' proizvode za suhu i oštećenu kosu s australskim uljem makadamije

Ulje makadamije blagotvorno je za suhu i oštećenu kosu

Šampon prodire u suhu i oštećenu strukturu kose i pomaže je njegovati i izgladiti.

Balzam sa čudesnom formulom prodire u suhu i oštećenu strukturu kose pa ona postaje meka, glatka i njegovana.

>> 9 savjeta za kosu kao s reklame

Aussie 3 Minute Miracle - 3 Minute Miracle Reconstructor je najprodavaniji proizvod marke Aussie. Riječ je o jedinstvenoj formuli s ekstraktom australske melem-metvice koja zaglađuje kutikule i njeguje kosu izvana i iznutra.

To je uistinu dobra vila tvoje kose koja djeluje u samo 3 minute. A to znači da ostatak vremena možeš provesti radeći što te veseli: možeš plesati macarenu, uživati u bungee-jumpingu, pjevati karaoke ili raditi što god te veseli umjesto da brineš o kosi.

Želiš li i sama isprobati blagotvoran učinak 'Aussie' preparata na svojoj kosi, točno odgovori na naše pitanje i uz malo sreće možda poklon paket koji čine šampon, regenerator i balzam '3 minutes miracle'. Nagradno pitanje glasi – s kojeg kontinenta dolazi 'Aussie' kozmetika za njegu kose?

Odgovore nam sa svojim podacima (ime, prezime i adresa) šaljite na mail zadovoljna@novatv.hr do 5. lipnja kada ćemo objaviti dobitnike. Točan odgovor glasi - Australija.

Sretne dobitnice su: Đurđa Kučan, Maja Poljak i Ivana Jagodić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju