Juraj Zigman svojim je spektaklom stavio točku na trodnevno modno događanje Cro-A-Porter. Njegovu je reviju otvorila i zatvorila Kristina Šalinović, a predstavio je milenijsku ženu punu seksepila i ženstvenosti. Uz modnog čarobnjaka iz Rijeke treću večer publici su se predstavili Luka Grubišić, Sonja Lamut, IvanMann, Andreja Bistričić i Maja Merlić, Borna Rajić i Teo Perić za MAK

U tri dana Cro-A-Portera domaći dizajneri predstavili su svoje kolekcije te otkrili komade kojima možemo zagrijati hladno razdoblje godine koje je pred nama. Posljednjeg dana modnog događanja uz pregršt toplih komada poput uvijek odličnih modela s potpisom Teo Perić za MAK mogli smo vidjeti i jednu proljetno ljetnu kolekciju koja je stigla ravno iz Pariza.

Nakon Monike Sablić koja je svoju kolekciju premijerno pokazala na drugoj večeri, sinoć je svoj rad predstavila Borna Rajić. Veseli retro modeli, nježne boje, til i kupaći kostimi svakako su nas podsjetili kako jedva čekamo ljeto. Dizajnerica čija je kolekcija pompozno najavljivana pokazala je kako još nije spremna za izlazak na piste, no aplauz zaslužuje jer je svaki komad izradila u domaćoj manufakturi.

>> Iva Jerković i Ana Gruica: Borba ženstvenosti i seksepila

>> Kristina Šalinović i Fani Stipković zauzele pistu Cro A Portera

Šećer na kraju modne priče na kraju grada bio je mladi čarobnjak iz Rijeke koji oduševljava svakom svojom kolekcijom. Juraj Zigman ponovno je napravio show, a njegovu milenijsku ženu utjelovila je Kristina Šalinović koja je otvorila i zatvorila reviju.

Usprkos niskim temperaturama, vlazi i nešto slabijem osvjetljenju ono što će posjetitelji trodnevnog događanja Cro-A-Portera pamtiti je dobra modna priča s domaćim potpisom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju