Victoria Beckham predstavila je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2012. na tjednu mode u New Yorku. Trudnički dani tijekom kojih je smišljala modele utjecali su na dizajnericu koja je u Velikoj jabuci pokazala nešto opušteniju kolekciju u kojoj se poigrala i sportskim detaljima

Revija je održana u gradskoj knjižnici u New Yorku gdje je Victorija pokazala kako je iz godine u godinu uistinu sve bolja s okom za luksuzne detalje.

Proljetna kolekcija pokazala je ljubav prema geometrijskim oblicima i strogim linijama, no također i dobar pokušaj igre sa sportskim detaljima poput jakni sa patentnim zatvaračima i korisnim džepovima. Kolekcija skriva i duge suknje spuštenog struka koje odišu elegencijom.

>> Victoria Beckham: Mama u najvišim štiklama

Victorija je mislila na sve te je pripremila nekoliko komada koji se iz poslovne odjeće mogu pretvoriti u sofisticirane komade za ranovečernji koktel party.

>> VIDEO: Victoria Beckham pogodila ukus glumica s A-liste

Mornarsko plava i crna prevladavaju u kolekciji, no proljeće s potpisom Victorie Beckham obojano je i jarko narančastom.

Kakva bi to bila kolekcija Victorie Beckham bez modnih dodataka u obliku torbi?

Velike torbe čvrste konstrukcije te one manje savršeno se uklapaju u kolekciju koja je rađena po mjeri žene. Bivša pjevačica i supruga nogometaša ponovno je pokazala kako stvara za ženu i poštuje njezinu siluetu. Možda za princezu, no i njih danas ima dovoljno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju