Posljednji dan tjedna mode u New Yorku bio je rezerviran za dva imena koja predstavljaju esenciju američke mode, Ralpha Laurena i Calvina Kleina. Jedna od gošći prvog reda na obje revije bila je Nicole Kidman, koja je u svega u sat vremena između revija uspjela u potpunosti promijeniti stajling te hladnu profinjenosti transformirati u školski primjer dnevnog šika

Jedno od lica koje bi svaka dizajner htio vidjeti u prvom redu na svojoj reviji bez sumnje je Nicole Kidman, ljubiteljica mode i jedna od najljepših žena na filmskom platnu.

Oskarovka je imala tek sata vremena između revija, no i u tom kratkom periodu uspjela je u potpunosti promijeniti stajling

To je u New Yorku uspjelo Ralph Laurenu i Calvinu Kleinu za koje je bio rezerviran posljednji dan tjedna mode.

>> Nicole Kidman: Jednim potezom od nevinašca do kokete

U 11 sati je glumica bila na reviji Ralpha Laurena obilježenoj crno-bijelim uzorcima na modelima koji prizivaju 60-te godine, a u 14 sati pored piste kralja američkog minimalizma čiji su jednostavni modeli odmaknuti od tijela pokazali nešto drugačiju žensku vizuru. I povrh svega 'preživjela' je paparazza na biciklu koji je zabio u nju prilikom dolaksa u hotel te je oborio na pločnik.

>> Kopirajte dvije najmaštovitije frizure à la Nicole Kidman

Oskarovka je imala tek sata vremena između revija, no i u tom kratkom periodu uspjela je u potpunosti promijeniti stajling te se iz haljine boje leda i elegantnih štikli presvući u dnevno šik izdanje sačinjeno od jednostavne crne majice i tvid suknje te seksi crvenih štikli.

Jednako tako jutarnju ravnu kosu je nakovrčala te od elegantne frizure postigla razigraniju retro frizuru.