Posljednji dan tjedna mode u New Yorku bio je rezerviran za dva imena koja predstavljaju esenciju američke mode, Ralpha Laurena i Calvina Kleina. Jedna od gošći prvog reda na obje revije bila je Nicole Kidman, koja je u svega u sat vremena između revija uspjela u potpunosti promijeniti stajling te hladnu profinjenosti transformirati u školski primjer dnevnog šika

Jedno od lica koje bi svaka dizajner htio vidjeti u prvom redu na svojoj reviji bez sumnje je Nicole Kidman, ljubiteljica mode i jedna od najljepših žena na filmskom platnu.

Oskarovka je imala tek sata vremena između revija, no i u tom kratkom periodu uspjela je u potpunosti promijeniti stajling

To je u New Yorku uspjelo Ralph Laurenu i Calvinu Kleinu za koje je bio rezerviran posljednji dan tjedna mode.

>> Nicole Kidman: Jednim potezom od nevinašca do kokete

U 11 sati je glumica bila na reviji Ralpha Laurena obilježenoj crno-bijelim uzorcima na modelima koji prizivaju 60-te godine, a u 14 sati pored piste kralja američkog minimalizma čiji su jednostavni modeli odmaknuti od tijela pokazali nešto drugačiju žensku vizuru. I povrh svega 'preživjela' je paparazza na biciklu koji je zabio u nju prilikom dolaksa u hotel te je oborio na pločnik.

>> Kopirajte dvije najmaštovitije frizure à la Nicole Kidman

Oskarovka je imala tek sata vremena između revija, no i u tom kratkom periodu uspjela je u potpunosti promijeniti stajling te se iz haljine boje leda i elegantnih štikli presvući u dnevno šik izdanje sačinjeno od jednostavne crne majice i tvid suknje te seksi crvenih štikli.

Jednako tako jutarnju ravnu kosu je nakovrčala te od elegantne frizure postigla razigraniju retro frizuru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju