Na tijelu Salme Hayek sve izgleda dobro - usko ili široko, kratko ili dugačko, seksi ili decentno, njezina figura podnosi sve. To je još jednom i potvrdila osvanuvši u časopisu 'Latina'

 

Salma je na naslovnici osvanula u crnoj haljini sa zlatnim detaljima Alexandera McQueena koja je na decentan način istknula njezino bujno poprsje.

Njezina ženstvena, zaobljena figura dodatno je došla do izražaja u popularnom modelu crno-bijeloj haljine koju potpisuje Stelle McCartney kakvu je nosila i zanosna Kate Winslet.

Lijepa Latina u osim fotografijama fanove je počastila i intervjuom u kojem otkriva što je zaslužno za njezin mladenački izgled i glatku kožu i u 46. godini života.

>> Salma Hayek napokon pogodila dekolte

>> Salma Hayek: Tijelo poput vrućeg pješčanog sata

 

'Sa 16 sam izgledala kao da imam 19, a s 19 kao da mi je 25. No nakon 35. sve se mijenja zato je vrlo važno njegovati kožu od početka što i činim. Nikada nisam koristila botoks jer me sama pomisao uštrcavanja tekućine iglom u čelo užasava. Radije vjerujem kozmetici i kremama za lice. Hoću li ga ikad koristiti to još uvijek ne znam, zanima me koliko daleko ću stići na moj način', izjavila je Salma.

Salma Hayek u posljednje vrijeme radi punom parom, a trenutno se bavi promocijom filma 'Mačak u čizmama' u kojem je uz Antonia Banderasa posudila glas opasnoj i zavodljivoj maci.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju