Ljetne temperature koje su zavladale gradom konačno su nas natjerale da posegnemo za laganim i lepršavim komadima. To je objeručke prihvatila i Nikolina Pišek te za rođendansko slavlje Optical Express centra odjenula ljetnu haljinu s printom i čipkom na rubovima. Ipak u prvi je plan odlučila staviti široki remen kojim je naglasila struk, no bacila sjenu na lepršavu i romantičnu kombinaciju. Zvijezde ovog stajlinga svakako su crvene lakirane sandale kao stvorene za ljetne dane

Godišnje doba koje voli bijelu boju je svakako ljeto, u laganim bijelim komadima visoke temperature se lakše podnose, a preplanula koža dolazi do izražaja. Ipak šteta je ne iskoristiti boje i to one jarke pa predlažmo da slijedite primjer Nikoline Pišek koja je u svoj ormar spremila lakirane crvene cipele.

>> Iva Jerković: Kod nje je sve na svom mjestu!

>> Nikolina Pišek: Ista haljina u dvije upečatljive kombinacije

Ukoliko ste ljubiteljica vrtoglavih potpetica za oko će vam zapeti naši prijedlozi, a volite li ipak ravne cipele potražite sandale ili balerinke u crvenoj, boji fuksije, žutoj ili vrišteće zelenoj boji i uživajte u ljetnim vrućinama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju