Kada haljina s potpisom Lanvin, čija cijena iznosi 33.000 kuna, postane dio vašeg modnog ormara sigurni smo kako neće ostati komad za jedno nošenje. Takvog je razmišljanja i Nina Badrić koja je svoju koktel haljinu od plavog baršuna pokazala drugi puta

Nina Badrić je velika ljubiteljica elegantnih toaleta koje bira za javna događanja i nastupe. Takvu priliku nije propustila niti u Dubrovniku gdje je sudjelovala na proslavi 100. obljetnice hotela Excelsior. Za nastup i druženje Nina je odabrala koktel haljinu koja nije mogla proći neprimijećeno.

Za nastup u Dubrovniku Nina Badrić je odabrala koktel haljinu s potpisom Lanvin

>> Nina i J.Lo: Lukavi trik koji bedra drži na okupu

Raskošnu haljinu popularnog A-kroja napravljenu od zavodljivog plavog baršuna Nina je iskombinirala uz srebrne štikle, te žarko crveni ruž i lak za nokte u istom tonu.

Atraktivnu haljinu iz prošlogodišnje kolekcije potpisuje Lanvin, a na modnoj reviji je predstavljena u kombinaciji s trendi gležnjačama i crnim remenom oko struka. Puna cijena elegantne kreacije iznosi vrtoglavih 33.000 kuna.

>> Savršeno zategnuta Nina Badrić

S obzirom na cijenu ovaj komad doista zaslužuje više nošenja, sa čime se slaže i pjevačica koja je isti stajling odabrala i za koncert u Beogradu održan u ožujku ove godine.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju