Nina Badrić za nastupe uvijek bira ženstvene haljine od satena, baršuna i ostalih materijala stvorenih da priliku za koju su odabrani podignu na viši stupanj glamura. Za koncert u 'Zagreb eye vidikovcu' pjevačica je odabrala nešto drugačiju, ali jednako upečataljivu kombinaciju za koju je trebalo hrabrosti

Klasične male crne haljina, baršunasta toaleta zvono kroja te vatreno crvena uska haljina samo su neki od modnih izbora Nine Badrić za javna pojavljivanje i koncerte.

No, na nastupu na najvišoj točki nebodera glavnog zagrebačkog glavnog trga, u vidikovcu 'Zagreb Eye' pojavila se u prozirnoj crnoj majici te asimetričnoj mini suknji s volanima te zatvorene cipele s crno-bijelim motivom.

Ono što je bilo netipično za Ninin odmjeren stilski izričaj je prozirnost materijala majice koji je dopustio grudnjaku da izbije u prvi plan.

Ovo je definitivno bio jedan od najhrabrijih Nininih stajlinga za koji će dobiti podijeljene komentare, no ono za što će sigurno dobiti pohvale su samouvjerenost u svakoj mojoj igri za koju se odluči.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju