Na audiciji za 'Supertalent' održanoj u Rijeci, Nina Badrić osim što je ponovno pokazala osjećaj za prepoznavanje i ohrabrivanje talenata, nastavila je s besprijekornim izborom outfita. Elegantno i uvijek primjereno, s decentnim naglašavanjem tijela Nini uvijek osigurava modne pohvale

Bez obzira odabrala li Nina Badrić svečanu svjetlucavu haljinu, fluidnu košulju u kombinaciji s kratkim crnim hlačicama ili potpuno casual look koji čine traperice i muški prsluk, uvijek zna naglasiti svoje najbolje atribute.

To je ponovno dokazala i na audiciji za Supertalent u Rijeci održanoj u HNK pl. Zajca za koju je odjenula morsko plavu haljinu.

Decentnog kroja koji prati liniju tijela s tek lagano naglašenim dekolteom pomoću dekoracije u obliku 'konjskog repa', 38 godina stara pjevačica izgledala je elegantno i ženstveno. Takva je bila i njezina kestenjasta kosa jednostavno skupljena u punđu s tek jednim nakovrčanim pramenom pored lica.

>> Nina Badrić neodoljiva i na vrućem asfaltu

>> VIDEO: Nina Badrić pokazala noge u vrućim hlačicama

Ne znamo kakav će biti sljedeći Ninin modni izbor, ali sigurni smo da će slijediti visoko pozicionirane kriterije koju je naša pjevačka zvijezda sama postavila.