Na audiciji za 'Supertalent' održanoj u Rijeci, Nina Badrić osim što je ponovno pokazala osjećaj za prepoznavanje i ohrabrivanje talenata, nastavila je s besprijekornim izborom outfita. Elegantno i uvijek primjereno, s decentnim naglašavanjem tijela Nini uvijek osigurava modne pohvale

Bez obzira odabrala li Nina Badrić svečanu svjetlucavu haljinu, fluidnu košulju u kombinaciji s kratkim crnim hlačicama ili potpuno casual look koji čine traperice i muški prsluk, uvijek zna naglasiti svoje najbolje atribute.

To je ponovno dokazala i na audiciji za Supertalent u Rijeci održanoj u HNK pl. Zajca za koju je odjenula morsko plavu haljinu.

Decentnog kroja koji prati liniju tijela s tek lagano naglašenim dekolteom pomoću dekoracije u obliku 'konjskog repa', 38 godina stara pjevačica izgledala je elegantno i ženstveno. Takva je bila i njezina kestenjasta kosa jednostavno skupljena u punđu s tek jednim nakovrčanim pramenom pored lica.

>> Nina Badrić neodoljiva i na vrućem asfaltu

>> VIDEO: Nina Badrić pokazala noge u vrućim hlačicama

Ne znamo kakav će biti sljedeći Ninin modni izbor, ali sigurni smo da će slijediti visoko pozicionirane kriterije koju je naša pjevačka zvijezda sama postavila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju