Nina Badrić je za snimanje novog spota 'Sanjam da smo skupa mi' izabrala prekrasne lokacije Opatije i Kvarnera. Uz morske kadrove ženski dio publike sigurno će oduševiti i njezin ženstveni stajling u kojemu dominira crni Burberry baloner kožnatih rukava i efektne funky štikle Ruperta Sandersona

Svojim albumima i video spotovima uvijek je pomicala granice produkcije i hrabro postavljala nove standarde za generacije koje dolaze.

Nina je glazbeni vizionar i sa svakim svojim albumom otvara nove glazbene priče. Jedna od takvih priča je i njezin novi singl, pjesma 'Sanjam da smo skupa mi' za koji je i snimljen video spot.

>> Nina Badrić pokazala dva nova lica

Leon Lučev, jedan od najpoštovanijih i najnagrađivanijih hrvatskih glumaca po prvi puta pristao je glumiti u video spotu.

>> 13 izdanja Nine Badrić

Efektne štikle koje je Nina Badrić odabrala za snimanje spota nose potpis Ruperta Sandersona

Njihovo profesionalno uvažavanje i međusobno poštovanje rezultiralo je sjajnom suradnjom, a odmah se između njih dvoje stvorila i potrebna kemija na samom snimanju kaže redatelj Darko Drinovac.

'Ovo je bilo najljepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pjesma nosi.

Sigurno ću krenuti kod njega na glumačke radionice jer ima smisla uvijek ulagati u sebe. Sretna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi što smo napravili' izjavila je Nina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju