Nina Morić koja se cijelo ljeto odmara na Pagu skokunula je u Zagreb kako bi se uljepšala u jednom kozmetičkom salonu. Manekenka koja je poznata po brojnim estetskim zahvatima koji su u njezinom slućaju samo narušili ljepotu posvetila se svom izgledu

Nina ljeto provodi na otoku Pagu u društvu sedmogodišnjeg sina Carlosa, a atraktivnom linijom privlači poglede i uzdahe. Za Story je progovorila o tome kako je spremna za još jedno dijete, no ne želi ponovno postati majka prije nego se uda za svog 25-godišnjeg dečka Martina Evansa.

>> Premali bikini na čvrstom tijelu Nine Morić

>> Nina Morić proglašena za najplastičniju zvijezdu u Italiji!

Kanadski hokejaš zaliječio je Ninino slomljeno srce nakon ružne rastave od bivšeg supruga Fabrizija Corone, a ovog ljeta 33-godišnja manekenka upoznala ga je i sa svojom obitelji.

Par bi uskoro trebao pred oltar, a da je Nina ponovno sretna govori i njezina ravnodušnost prema Fabrizijevoj izjavi da ju je varao cijelo vrijeme njihovog braka.

'Pametan muškarac to nikada ne bi priznao', rekla je Nina za Story te se prepustila uljepšavanju u zagrebačkom salonu koje je izgleda dio priprema za skoro vjenčanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju