NIVEA 3U1 micelarna voda za blago i učinskovito čišćenje svih tipova kože. Proizvod kojeg će vaša koža obožavati.

U velikoj ponudi proizvoda za čišćenje kože lica i uklanjanje šminke ponekad nije lako pronaći onaj koji učinkovito uklanja nečistoće s lica, a ujedno je blag i nježan prema koži. Predvodeći najnovije trendove u njezi lica, NIVEA - svjetski broj 1 u čišćenju lica* predstavlja inovativnu 3u1 Micelarnu vodu za čišćenje svih tipova kože lica obogaćenu dekspantenolom i uljem sjemenki grožđa koja čisti vrlo djelotvorno, a istodobno i izuzetno nježno.

NIVEA 3u1 Micelarna voda za čišćenje samo u jednom potezu dubinski čisti i njeguje, uklanja šminku s lica i očiju te hidratizira kožu. Prikladna je za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije, jer ne sadrži alkohol, mirise, silikone, parabene i boje. Zahvaljujući svom inovativnom sastavu ova micelarna voda ne oštećuje prirodne zaštitne barijere kože te ne dehidrira kožu.

Kako djeluje ovaj proizvod? “Nova NIVEA 3u1 Micelarna voda je vrlo učinkovita tekućina s micelarnom tehnologijom. Mikroskopske čestice - micele - na sebe vežu sve nečistoće s kože, poput šminke i masti, te ih učinkovito uklanjaju. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, prirodna barijera kože je očuvana i kožu nakon nakon nanošenja nije potrebno ispirati." - izjavila je Jessica Schäfer, voditeljica laboratorija za njegu lica, Istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

Zbog ovog posebnog svojstva micela NIVEA 3u1 Micelarne vode za čišćenje blago skida nečistoće i šminku čak i s očiju, a nakon korištenja ne morate koristiti tonik. Radi se o doista sveobuhvatnom proizvodu na području njege kože kojeg će prihvatiti žene svih tipova kože.

NIVEA 3u1 Micelarna voda za čišćenje sadrži još i dekspantenol i ulje sjemenki grožđa. Dekspantenol, ili provitamin B5, poznat je po svojoj sposobnosti poticanja obnavljanja kože, zadržavanju vlažnosti i jačanju zaštitnih barijera kože. Ulje sjemenki grožđa se dobiva iz grožđanih koštica, a sadrži antioksidanse, koji štite kožu od stresa, te linolnu kiselinu koja je poznata po učinkovitoj regulaciji stanica i obnovi zaštitnih barijera kože.


Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 38,90 kn

* Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA kao globalno ime marke u kategoriji čišćenja lica, uključuje tekućine, kreme, gelove, tvrde sapune i maramice za čišćenje lica; maloprodajna vrijednost, 2012.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju