Vojvotkinja Catherine i u trudnoći inspirira dame širom svijeta, ali i modne eksperte koji se igraju kombinacijama idealnima za različite društvene prigode. Jednu takvu predlažemo i mi pretpostavljajući kako bi nježna kraljevna mogla izgledati za Uskrs

Catherine Middleton, uvijek rado viđena na protokolarnim i neformalnim druženjima sa sunarodnjacima, još uvijek bira odjevene komade koji se lako prilagođavaju trudnoći.

Elegancija i dalje krasi njezine stilske izbore, a u očekivanju djevojčice ljupkost krojeva i boja sve je očitija izraženija.

>> Catherine Middleton: Na nezgode sa štiklama ni kraljevne nisu imune

Svaki modni korak vojvotkinje analizira i pretače u editorial spreman za kopiranje

Modni utjecaj vojvotkinje prije trudnoće bio je toliko velik da su odjevni komadi koje je izabrala redovito bili rasprodani u roku od 24 sata nakon što se u njima pojavila u javnosti dok su njihove jeftinije verzije redovito preplavljali trgovine širom svijeta.

>> Catherine Middleton: Najiskrenije lice europskih dvora

Sličan utjecaj ima i u trudnoći kada se svaki njezin svaki modni korak analizira i pretače u editorial spreman za kopiranje.
A osim toga, modni eksperti vole se poigrati i predložiti što bi i u kojoj prilici vojvotkinja trebala nositi.

Tako smo i mi, inspirirani njezinim već viđenim stajlingom, složili nježnu kombinaciju čipke i boje sladoleda od vanilije, idealnu za Uskrs obilježen suptilnim i dražesnim bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju