Naslovnica rujanskog broja časopisa 'New York Fashion' prikazuje Andreja Pejića u svom nježnom i ženskom izdanju. Ono što 'bode oči' konzervativnijim ljubiteljima mode jest njegov goli, obrijani muški torzo

Među najkontroverznijim modelima današnjice sigurno je Andrej Pejić, devetnaestogodišnjak rođen u Tuzli i odrastao u Australiji. Njegova manekenska karijera započela je kada ga je agent otkrio dok je prodavao hamburgere u poznatom fast food lancu.

Premda je to za modni svijet sasvim uobičajen početak svjetske karijere, njegov izgled zbog kojeg se s lakoćom pretvara u nježnu ženu izazov je za nešto konzervativnije ljubitelje svijeta mode.

Naslovnica rujanskog broja časopisa 'New York Fashion' prikazuje Andreja Pejića u svom nježnom i ženskom izdanju. Plave kose zavezane u rep, ružičasto naglašenih usana i prodornog pogleda hipnotizirajući osvaja svakoga tko pogleda ovu tako jednostavnu, a tako šokantnu fotografiju. Ono što 'bode oči' čak i najliberalnijim ljubiteljima mode jest njegov goli, obrijani muški torzo.

U intervjuu ovaj maneken koji je dospio na listu najljepših žena svijeta, muza Jean Paul Gaultiera i jedan od najutjecajnijih modela u svijetu mode otkriva kako se on sam odnosi prema svojoj transrodnosti.

'Nemam poseban osjećaj spolne pripadnosti. Činjenica da se njome mogu igrati u marketinške i kreativne svrhe je za mene vještina koju koristim za zarađivanje novca' otvoreno je priznao Pejić.

>> Andrej Pejić među najseksepilnijim ženama svijeta

>> VIDEO: Rihanna nije potukla transrodnog Andreja Pejića

'Ne ustajem iz kreveta za manje od 50 dolara po danu. Ovo je novo doba adrogenih supermodela' našalio se Andrej aludirajući na poznatu izjavu Linde Evangeliste koja je ušla u povijest s izjavom kako se ujutro ne ustaje za manje od 10.000 dolara.

Svjestan je da je ovo njegovih 15 minuta slave koji neće vječno potrajati te već razmišlja o planovima za budućnost koji za sada uključuju pisanje knjige ili snimanje vlastitog reality showa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju