Komad obuće za kojim smo voljni tragati satima i danima ne bi li pronašli savršenstvo s ravnom potplatom ili visokim potpeticama su svakako čizme

U njima je jesen toliko zabavnija, a i jedan su od razloga zbog kojih se veselimo nižim temperaturama i kišnim danima. Baš kao i svake sezone i ove spremno krećemo u potragu za parom koji će nam se svidjeti, zadovoljiti nas kvalitetom te biti prihvatljiv cijenom.

Dizajneri su svoje rekli i izradili modele koji oduševljavaju, no pri samom pogledu na cijenu jasno daju do znanja kako se ove jeseni neće nastaniti u našem ormaru.

>> Hit boja jeseni: Neka crvena zagrije vaš ormar

>> Haljine koje i kraljevne ostavljaju bez daha

Ipak vrijedi zaviriti u fotogaleriju, maštati i pokupiti ideju prije nego što krenete u potragu za idealnim jesensko/zimskim parom.

Naš prijedlog je da zavirite u mamin ili bakin ormar, moda se vrti u krug pa su čizme u kojima su one osvajale gradske ulice možda baš kao stvorene za vas. Svakako potragu proširite i na internet šoping, uz malo upornosti i strpljenja poštar bi na vaša vrata mogao donijeti onaj idealan par o kojem sanjate već jako dugo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju