Rachel de Boer konačno je tajnu koju je dugo skrivala od prijateljica otkrila cijelom svijetu te predstavila grudnjak koji sprečava nastanak bora na dekolteu i vratu

Tajna koja je pomogla Rachel da zadrži dekolte bez bora su sokne koje je tijekom noći stavljala između košarica starog grudnjaka.

Dugo vremena joj je bilo neugodno spominjati trik kojim se koristi pred prijateljicama, a danas se moderna verzija njezinog izuma prodaje u gotovo svim trgovinama donjeg rublja u Nizozemskoj i Belgiji.

>> VIDEO: Čvrste grudi i dok skačete!

'Spavala sam sa soknama između grudi sedam godina, tada sam navršila 40 i shvatila kako i moje prijateljice imaju broblem s borama na dekolteu i vratu', ispričala je de Boer koja je nakon toga napravila pet grudnjaka koje je nazvala 'La Decollett' i podijelila ih prijateljicama.

'La Decollett' je ubrzo postao hit i rješava problem mnogih žena širom Europe. Mekan je i podatana, a zbog svog oblika sprečava stiskanje grudi za vrijeme spavanja zbog čega nastaju vertikalne bore.

'La Decollett' pomaže jer drži grudi razdvojene tijekom noći, a istraživanje je pokazalo kako su rezultati vidljivi već nakon 24 sata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju