S dolaskom svake nove sezone, uz obnavljanje garderobe i modnih dodataka, uvijek volimo i osvježiti policu s parfemima. Nakon ljetnim prozračnih i osvježavajućim mirisa, spremne smo na 'punije' i jače note koje će u ubrzanim dnevnim ili zavodljivim večernjim prilikama najaviti naš dolazak. Izdvojili smo jesenske ženske mirisne favorite, ali i muške parfeme o kojima se već priča

Iako bi bilo jednostavnije, ali i dosadnije, imati samo jedan parfem koji će nas pratiti u svakom dijelu dana i godišnjem dobu, različite prilike traže i drugačije mirisne note.

Tijekom dana posegnut ćemo za laganijim mirisnim pričama, dok večeri gotovo uvijek žude za intenzivnijim i intrigantnijim oblacima mirisa.

Godišnja doba pak u parfemima imaju saveznike s kojima se nadopunjuju tako da za ljetnih mjeseci iza sebe ostavljamo osvježavajući trag, a u jesenskom i zimskom periodu se zaogrćemo toplim notama poput orijentalnih začina, sofisticirane ambre i intenzivnog cvijeća poput jasmina.

Izdvojili smo 5 upravo takvih očaravajućih mirisnih novitete za žene i 5 'for men' favorita kako same mogle odabrati miris svog muškarca.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju