NIVEA je otkrila novi revolucionaran Q10 Energy kompleks koji je od sada dostupan u novoj generaciji NIVEA proizvoda za njegu i učvršćivanje tijela. Nova, patentirana formula koristi energiju stanica kože kako bi poboljšala njenu čvrstoću. Ovo je prvi put da se potiče razgradnja lipida (masnih stanica) koji se pretvaraju u važnu energiju za kožu i time iznutra stimuliraju obnovu stanica i jačaju prirodnu sposobnost učvršćivanja kože.

Nova generacija NIVEA proizvoda za učvršćivanje kože s Q10 "Energy" kompleksom bori se protiv celulita iznimno učinkovitim aktivnim sastojcima Q10 i kreatinom, a od sada i L-karnitinom uz dodatak ekstrakta lotosa. Osim što učvrščuje kožu, Q10 "Energy" kompleks puni kožu energijom te je čini neodoljivo glatkom. Na testiranjima vezanima uz njegu kože, više od 1000 žena potvrdilo je učinkovitost nove generacije Q10 Energy proizvoda za tijelo - za samo dva tjedna njihova koža postala je vidljivo čvršća i glađa.

Stanice kože trebaju energiju za zaštitu, obnovu, podjelu stanica te za proizvodnju ekstracelularnog matriksa koji se sastoji od kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Svaka stanica proizvodi energiju u mitohondrijima (staničnim elektranama), ali joj je tijekom godina potrebna i pomoć izvana kako bi se usporio proces starenja kože.

Izuzetno učinkoviti aktivni sastojci su:

• koenzim Q10: potiče regeneraciju stanica i procese obnove stanice.
Q10 se prirodno nalazi u našoj koži pružajući energiju i potičući regeneraciju kože i procese obnove stanice. Kao antioksidans, on neutralizira slobodne radikale koji mogu oštetiti jezgru stanice. Kako se prirodna razina koenzima Q10 smanjuje tijekom godina, koža sve više gubi svoju elastičnost i napetost. Q10. Beiersdorfovi istraživači prvi su, na masovnom tržištu kozmetike, počeli koristiti koenzim Q10 u proizvodima za njegu kože. Bilo je to 1998., a danas mnogi kozmetički proizvodi sadrže Q10.

• Kreatin: odgovoran za pohranu energije.
Kreatin je organska kiselina stanice koja se prenosi tamo gdje je energija najpotrebnija. On igra središnju ulogu u opskrbi stanice energijom te u stanicama pozitivno utječe na brojne procese. Kreatin pohranjuje, prenosi i brzo otpušta staničnu energiju potrebnu za obnovu, restrukturiranje i aktivaciju kože. Koristi se za pojačane tretmane kod početnih znakova starenja kože.

• L-karnitin: sagorjevač masti u koži
Prirodni je sastojak kože i prisutan u svakoj stanici tijela, a igra važnu ulogu u održavanju staničnog metabolizma. U stanicama ljudske kože L-karnitin predstavlja osnovni kofaktor oksidacije masnih kiselina (sagorijevanje masti), jer pomaže u razgradnji masnih kiselina i proizvodnji biološke energije.

Nova generacija NIVEA Q10 Energy proizvoda za njegu tijela

NIVEA Q10 plus ulje za učvršćivanje kože

Učinkovita formula obogaćena koenzimom Q10 koji se prirodno nalazi u koži i uljem avokada intenzivno hidratizira problematične dijelove tijela. NIVEA Q10 plus ulje učvršćuje, smanjuje nepravilnosti i omekšava strije. Njegovim korištenjem izgled kože je poboljšan i unutar dva tjedna vidljivo čvršći, a preporučuje se i za tretiranje strija nastalih tijekom trudnoće.
Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 55,00 kn

NIVEA Q10 Energy losion za učvršćivanje kože
Formula s koenzimom Q10, kreatinom i L-karnitinom stimulira obnovu stanica i učvršćuje kožu. NIVEA Q10 Energy losion pruža intenzivnu hidrataciju normalnoj koži koja nakon nanošenja postaje vidljivo glatka i elastičnija.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 43,00 kn/ 78,00 kn


NIVEA Q10 Energy mlijeko za učvršćivanje

Njegujuće mlijeko sadrži učinkovitu formulu s koenzimom Q10, kreatinom i L-karnitinom. Neposredno nakon nanošenja kreatin oslobađa energiju u stanicama i puni rezerve energije kako bi podržao proces obnove stanica. Sadrži i ulje makadamije, a njegovim korištenjem koža postaje vidljivo glađa i čvršća već nakon dva tjedna.
Preporučena maloprodajna cijena (250 ml/400 ml): 43,00 kn/ 78,00 kn

NIVEA Q10 Energy gel-krema za učvršćivanje i njegu kože s celulitom

Lagana gel-krema sadrži koenzim Q10, L-karnitin i ekstrakt prirodnog lotosa koji učinkovito smanjuju pojavu celulita, bez potrebe za dodatnom masažom. Koža je vidljivo čvršća nakon dva tjedna, a nakon tri tjedna smanjena je vidljivost celulita. Q10 potiče elastičnost kože, a prirodni sastojak kože L-karnitin usporava razvoj masnih stanica.
Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 80,00 kn

NIVEA Q10 Energy serum za učvršćivanje i njegu kože s celulitom

Serum sadrži Q10, prirodni ekstrakt lotosa i visoku koncentraciju L-karnitina, koji čine kožu čvršćom i smanjuju pojavu celulita u samo 10 dana. L-karnitin je prirodni sastojak u tijelu koji stimulira pretvorbu masnih kiselina u energiju, a ekstrakt lotosa smanjuje pojavu novih masnih stanica.
Preporučena maloprodajna cijena (75 ml): 100,00 kn

NIVEA Q10 plus krema za ruke

Umirujuća anti-age krema za ruke s koenzimom Q10 štiti kožu od bora. Ova krema sadrži i pouzdane UVA/UVB filtre koji "čuvaju" kožu od suncem izazvanog starenja.
Preporučena maloprodajna cijena (100 ml): 27,00 kn
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju