Iako Rihanna i Taylor Swift osim godina nemaju baš ništa zajedničko, na dodjeli nagrada American Music Awards 2010. povezala ih je nova frizura. Kovrčava Rihanna i plava ispeglana Taylor na crvenom tepihu su jednostavno blistale

Dodjela nagrada American Music Awards 2010. privukla je poznate zvijezde koje su za ovu prigodu dale sve od sebe kako bi zablistale i ostale zapažene.

Na crvenom tepihu našle su se i mlade pjevačice potpuno različitog glazbenog, ali i modnog stila.

Rihanna
i Taylor Swift svijetu su pokazale svoje nove frizure, ali i zanimljive večernje kreacije u kojima su izgledale fantastično.

Rihanna se prošetala u dugoj crvenoj haljini od prozirne čipke koja je cvjetnim uzorkom pokrivala kritične dijelove njezinog vitkog tijela.

Lijepa Rihanna okrunjena je titulom omiljene pjevačice, a za ovu priliku nakovrčala je svoju gustu kosu boje crnog vina.

>> Raskošna haljina 'progutala' Rihannu

>> Nježna Taylor Swift postala seksi vražica

Taylor Swift, koja je proglašena najboljom country pjevačicom odlučila se na nešto diskretniju, ali ništa manje atraktivnu toaletu.

Kratka haljina ukrašena mnoštvom smeđih i srebrnih kamenčića i zakovica savršeno se uklopila uz njezinu blijedu aristokratsku put kao i novu frizuru.

Taylor je napravila odmak od svojih već prepoznatljivih lokni i odlučila ispeglati i posvijetliti kosu te odrezati šiške. Nova frizura bila je pun pogodak!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju