U doba kada sve postaje globalno (povezano preko Facebooka, Twittera, Instagrama i niza web i mobilnih aplikacija), i ljepota je globalna. Zato je Beauty of Dawn blog na engleskom jeziku, jedinom jeziku koji će razumjeti većina žena svijeta kojima je njegov sadržaj namijenjen

Iako ljepota nije ono što vidimo u ogledalu, već ono što osjećamo u srcu, ipak, žene svih dobi, narodnosti i rasa, vole istaknuti svoju vanjsku ljepotu.

Zašto bi nogomet bio važniji od ruža za usne i zašto bi brzi automobili bili uzbudljiviji od nove maskare? Autorica bloga Beauty of Dawn, novinarka i urednica, Zora Bjelousov, napokon se, upravo lansiranjem bloga, prestala opravdavati što u životu voli i 'trivijalne' stvari poput mirisnih gelova za tuširanje, čudesnih oblika parfemskih bočica i nježne teksture balzama za usne.

Ime bloga Beauty of Dawn, igra je riječi s njezinim imenom Zora (Dawn) i pojmom ljepote (Beauty). Nije to ljepota nje same i nema u tom imenu previše egomanije, već tek malo poetike (i činjenice da je domena tog imena na Googleu bila slobodna).

Na blogu ćete naći niz Zorinih autorskih fotki i slatkih tema o ljepoti, trendovima, modi, dizajnu, umjetnosti, hrani... Jer ljepota je svuda, zar ne?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju