Nedostatak vremena naša je svakodnevna boljka, no održavanje lijepog tijela i lica ne mora nužno oduzimati previše vremena. Tako novi epilator na tržištu omogućuje brzinsko uklanjanje dlačica koje se ne pojavljuju tjednima

Na tržištu uređaja koji nam pomažu u održavanju ljepote, pojavio se Philips SatinPerfect epilator koji predstavlja pametnu uštedu vremena, istovremeno održavajući kožu tjednima glatkom.

Osim modernog i funkcionalnog dizajna koji osigurava ugodno i jednostavno korištenje, SatinPerfect HP6578 ima i nekoliko novih funkcija koji osiguravaju vrhunske rezultate epilacije u još kraćem vremenu.

Upravo posebno široka, ergonomski oblikovana glava sa keramičkim diskovima visokih performansi omogućava uklanjanje većeg broja dlačica jednim potezom.

Svilenkasto glatku kožu osiguravaju i poboljšani sustav keramičkih pinceta i aktivnih podizača dlake te nova funkcija opti light koja uz pomoć ugrađenog svjetla na epilatoru omogućava uklanjanje tankih i svijetlih dlačica.

Depilaciju olakšava i funkcija skin strecher koja lagano rasteže kožu te čini čak i najkraće dlačice dostupnima za učinkovitiju epilaciju. Aktivni masažni sustav umanjuje osjećaj neugodne boli, a za najosjetljivije dijelove tijela preporuča se korištenje brijaće glave koja dolazi u paketu s epilatorom.

Brzina rada epilatora može se prilagoditi pa se tako na osjetljivijim dijelovima tijela može koristiti veća brzina za lijepu i glatku kožu cijeloga tijela. Održavanje i čišćenje aparata je jednostavno zahvaljujući odvojivoj glavi koja se može prati i pod mlazom vode. Novi model epilatora u paketu ima i mini-epilator bez žice koji se može koristiti i izvan doma.

>> Holivudska depilacija skinula 'brazilku'

>> VIDEO: Zašto trpimo bolove i masnice za ljepotu

Uz najjači model epilatora SatinPerfect HP6578, u setu od 999,00 kuna nalazi se i dodatni epilator za nježno uklanjanje dlačica na osjetljivim dijelovima tijela, pametne pincete za obrve sa svjetlom i ogledalom, odvojena brijača glava te češalj za podrezivanje dlačica na osjetljivim dijelovima tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju