Na partyju održanom u čast novih modela mobitela, Victoria Beckahm pokazala je novo- staru frizuru. Svoj bob odlučila je malo raščupati, nekoliko pramena zakovrčati i tako vjerojatno pokrenuti novi frizerski trend

Na partyju održanom u Hollywoodu u svrhu reklamiranja novih modela mobitela čija su zaštitna lica Victoria Beckham i Eva Longoria, dvije su se ljepotice potrudile prikazati u najboljem izdanju.

Dok je Longoria neuobičajeno podbacila svojim stylingom, Victoria Beckahm se pokazala u haljini s potpisom kojem najviše vjeruje, onom svom.

Tako smo je imali prilike vidjeti u haljini 'Cloud', mini varijanti modela identičnog kroja kojeg je odabrala za dodjelu nagrada Oscar.

Uz haljinu iz vlastite kolekcije naglasila je svoju bob frizuru koja je upravo zahvaljujući njoj postala jedna od najtraženijih u američkim i europskim frizerskim salonima.

>> VIDEO: Koja je više seksi - Victoria ili Longoria?

Za ovaj je crveni tepih pokazala i njegovu ležerniju varijantu, blago raščupanu i sa stražnje strane nakovrčanu, te pokazala kako ne treba uvijek biti savršeno glatke i ispeglane kose.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju