Od iznosa koje poznate ljepotice troše na izgled mnogima se vrti u glavi, a prva na listi dama koje ne pitaju za cijenu kad se radi o mladenačkom izgledu je Demi Moore

Glumica koja usprkos svojih 48 godina izgleda odlično tvrdi kako se nije podvrgnula niti jednoj plastičnoj operaciji. Ipak godišnje ulaže velike svote kako bi njezina koža ostala zategnuta, grudi čvrste, a lice bez bora.

Trenutno je opsjednuta kožom oko koljena koja je postala ovješena, a to joj zadaje glavobolje jer najradije nosi haljine čija dužina seže do iznad koljena.

Na listu izdataka za ljepotu tako je dodala i novi tretman radiovalovima koji prodiru u dubinske slojeve kože i stimuliraju proizvodnju kolagena.

>> Demi Moore: 'Seks me održava mladom'

>> Umjetna Demi Moore ne priznaje plastiku?!

Rezultat ovog tretmana za koji Demi izdvaja tri tisuće dolara tjedno bi trebala biti zategnuta koža.

Demi Moore godišnje na održavanje izgleda troši preko 300 tisuća dolara, od čega je 25 tisuća otišlo na liposukciju, 15 tisuća na umetke u grudima, a 31 tisuća dolara na razne tretmane koje je napravila na svom licu.

Ipak glumica tvrdi da je seks s 15 godina mlađim suprugom taj koji je održava mladom te dodaje kako se nikada nije podvrgnula plastičnoj operaciji i da je to posljednja stvar koju bi napravila kako bi zaustavila proces starenja na svom tijelu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju