Dove Fashion.hr već se petu godinu zaredom promovira filozofiju stvarne ljepote afirmirajući različite tipove ljepote, samopouzdanje i njegu žena svih generacija, a posebna pozornost javnosti redovito je usmjerena na posebne Dove kolekcije rađene u suradnji s vodećim hrvatskim dizajnerima

Već drugu sezonu zaredom, dizajnerica Aleksandra Dojčinović osmisliti će posebnu Dove kolekciju 'Samo svoja' te interpretirati Dove poruku na sebi svojstven i senzualan način.

Nakon originalne revije s najpoznatijim hrvatskim blogericama, u ulozi Dove ambasadorica na pistu će ovoga puta kročiti hrvatske modne urednice i novinarke.

Upravo su mediji ti koji su zaslužni što smo tijekom niza godina uspjeli 'dotaknuti' i inspirirati brojne žene te proširiti definiciju ljepote. S druge strane, to su žene koje su istovremeno majke, prijateljice, kolegice i u punom smislu riječi stvarne žene.

One su: Ana Pavić, Vesna Blašković, Selma Terlević, Petra Grgičević, Ines Preindl, Svjetlana Matić, Aleksandra Orlić, Ana Gudelj-Marić, Mija Dropuljić i Iva Gradišer.

Izražena osobnost, originalan stil te prije svega dobar osjećaj kako je biti u vlastitoj koži povezuje ovih 10 mladih žena te ih čini idealnim ambasadoricama Dove filozofije.

'Sretna sam što se moja suradnja s Doveom nastavila revijom Samo svoja koju će predstaviti modne urednice i novinarke, budući da s većinom njih godinama vrlo uspješno i ugodno surađujem.

Vjerujem da će cure koje se modom uspješno bave iza kamere savršeno obaviti i zadatak hodanja po pisti u mojim kreacijama.' – kaže Aleksandra.

Kako je to biti samo svoja pokazati će u subotu,13. listopada kada će imati čast zatvoriti ovosezonski Dove Fashion.hr.

Ne sumnjamo kako će Aleksandra Dojčinović u suradnji s novinarskim snagama osmisliti jedinstvenu Dove priču ljepote i inspirirati brojne žene.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju