Celulit s dolaskom toplijih dana postaje tema o kojoj se ne prestaje pričati, iako ga ima baš svaka žena on je najomraženiji nedostatak kojeg se pod svaku cijenu želimo riješiti. Svake godine na tržištu se pojavljuju novi tretmani koji nam pomažu u rješavanju tvrdokorne narančine kore

Med Contour je kombinacija ultrazvučne terapije i masaže, čime se postiže preoblikovanje tijela, zatezanje i učvršćivanje kože te se izglađuju neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom.

Tretman poboljšava metabolizam tijela i cirkulaciju krvi, a koristiti se za ublažavanje bolova i smanjivanje oteklina, što uveliko smanjuje postoperativni oporavak. Za osobe s velikom količinom masti izvrsna je kombinacija tretmana liposukcije i Med Contoura.

>> Uporni celulit nas čini pametnijima!

>> J.Lo prošla i najstroži test na celulit

Ultrazvuk i masažna terapija tijekom tretmana zagrijavaju ciljana, problematična područja i na taj način potiču izlučivanje viška toksina i masti. Tretman je neinvanzivan, bezbolan, iznimno učinkovit i siguran za klijenta.

Sve o novitetu u borbi protiv celulita i masnih naslaga pojasnili su nam stručnjaci iz Poliklinike Bagatin u Zagrebu.

Šta je posebno u uređaju Med Contour?
Samo MedContour ® koristi svjetski patentirani aplikator s dvije ultrazvučne međusobno usklađene glave i vakum pumpu koja za vrijeme ultrazvučnog tretmana usisava masno tkivo i fiksira ga točno između dva konkavno postavljena ultrazvuka pod kutom od 135 stupnjeva. Samo na taj način ultrazvuk djeluje fokusirano i točno cilja masno tkivo u potkožju tretiranog područja.

Kako se izvodi tretman i je li bolan?
Nakon konzultacija, izvođenih od stručnog osoblja, klijenta se prvo mjeri i njegove početne mjere se unose u evidenciju kako bi omogućile praćenje napretka tretmana. Nakon toga klijentu se pomoću posebnog aplikatora za limfnu drenažu uključenog u uređaju Med Contour otvaraju određene limfne točke kako bi se pospješio protok tekućine i pomoglo tijelu da se riješi viška toksina.

>> Makeover: Obična djevojka postala zavodnica

Nakon otvaranja limfnih čvorova nastavlja se sa ultrazvučnim tretmanom. Tkivo i masne stanice se uz pomoć vakuuma 'usisavaju' u aplikator i kroz korespondirano djelovanje dva usklađena ultrazvuka prebacuju se u fazu dekompresije i fazu kompresije. S time se stvara puno plitkih mjehurića u tkivu. Mjehurići postaju sve veći i veći, sve dok napuhane masne stanice ne implodiraju i raspadnu se. Pri tome niskofrekventni ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo ostavljajući kožu, krvne žile i vezno tkivo intaktnim.

Nakon završenog ultrazvučnog tretmana provodi se limfna drenaža kako bi pospješili izbacivanje uništenih masnih stanica kroz limfni sustav i poboljšali cirkulaciju krvi u tretiranom području.

Klijenti osjećaj tretmana opisuju kao vruću dubinsku masažu. Temperatura koja se postiže izaziva ugodu, a kretanje aplikatora oponaša masažu.

Koji su rezultati koje tretman garantira?
U prosjeku oko 2,5 cm smanjenje opsega je vidljivo odmah nakon prvog tretmana.

Koja je cijena tretmana i koliko ih je potrebno napraviti za željeni rezultat?
Za dugotrajne rezultate potrebno je napraviti 3 do 5 tretmana.
Cijena tretmana je 1.800 kn, za tretmane u trajanju od 60 min.
Za manja područja, trajanje tretmana je do 40 min i naplaćuju se 1.300 kn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju