Barbara je mlada, zadovoljna, nasmijana i voli modu. Sve to i nekoliko prijateljica potaknuli su je da počne pisati blog Ar-Ar koji je vrlo brzo sakupio veliki broj sljedbenika koji iz dana u dan prate njezine modne vratolomije. Ona zna što se nosi i kako to nositi, maštovita je i spaja odlične i cijenom vrlo pristupačne kombinacije. Baš zato smo je pozvali u redakciju i odlučili je pretvoriti u Zadovoljnu trendsetericu!

Barbara ima 22 godine. U slobodno vrijeme bloga, pleše jazz dance i hip-hop, oslikava tenisice, prekraja odjeću, pjeva pod tušem i druži se s prijateljima.

Njezin blog Ar-Ar nastao je prije nešto više od godinu dana i to na nagovor prijateljica kojima je pomagala u odabiru odjeće za izlaske i poznanika, a priznaje i kako je ovisna o internetu te gubi glavu ukoliko pored sebe uvijek nema barem mobitel. 

Barbara se odijeva prema trenutnom raspoloženju, a od jednog odjevnog komada koji joj zapne za oko gradi cijelu priču. Smatra kako za dobar stil nije potrebno puno novaca već mašta i kreativnost pa često sjedi na podu svoje sobe i boja tenisice ili prekraja odjeću.

Najdraži komadi odjeće su joj spontani 'ulovi' sa sniženja ili oni koje je pronašla nakon dugog kopanja po maminom ormaru.

Zadovoljna trendseterica Barbara!

Od idućeg tjedna njezine ćete modne pustolovine moći pratiti na portalu Zadovoljna.hr, a do tada uživajte u komentarima s prve večeri Cro A Portera na blogu Ar-Ar.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju