Kosa vam je oštećena, suha, beživotna, umorna, krhka i bez sjaja? Primjećujete da intenzivno ispada? Zdrava kosa je naš najljepši modni dodatak, a kako biste je učinili čvršćom, sjajnijom i bujnijom pomoći će vam NutriShine koji hrani kosu iznutra

Što je normalno, a što ne?
Obično nam dnevno ispadne od 70 do 120 vlasi. Nije to ništa strašno, nego normalna pojava. Vlas svaki mjesec naraste za približno 1 cm, i u prosjeku doseže svoju konačnu duljinu u 3 godine, nakon čega ispadne. Međutim, ako primijetimo prekomjerno ispadanje kose ili pojavu ćelavosti tada je potrebno što prije reagirati.

Za lijepu kosu konzumirajte hranu bogatu aminokiselinama cistin, a možemo ih pronaći u piletini, lososu, jajima, mlijeku ili mliječnim proizvodima, brokuli, luku, češnjaku

Mnogo je razloga za rijetku i lomljivu kosu bez sjaja:
• slaba prehrana
• stres
• hormonske promjene
• trudnoća
• starenje
• uzimanje određenih lijekova
• kemijska i toplinska obrada kose poput ravnanja kose, kovrčanja kose, bojanje, sušenje itd.

Dakle, svakodnevnu kosu izlažemo negativnim faktorima. Zbog toga je važno da se za nju pobrinemo.

Savjeti za zdravu i sjajniju kosu
Za lijepu kosu konzumirajte hranu koja je bogata aminokiselinama cistin, a možemo ih pronaći u piletini, lososu, jajima, mlijeku ili mliječnim proizvodima, brokuli, luku, češnjaku. Cistin je glavna komponenta keratina i aminokiseline koje su 80 % prisutne u kosi.

Također, koristite blage šampone s odgovarajućim pH (4,5 – 5,5). Ako je ikako moguće, posušite kosu na zraku.

NutriShine smanjuje ispadanje kose, povećava sjaj i gustoću

NutriShine – sjaj koji dolazi iznutra!
Jeste li već upoznali ovu novost, svjetsku inovaciju na području nutrikozmetike namijenjenu zdravoj, snažnoj i gustoj kosi? NutriShine smanjuje ispadanje kose, povećava sjaj i gustoću. Uzimanjem ovih kapsula u tijelo unosite sastojke neophodne za zdravu i blistavu kosu.

Pročitajte više

Ključni sastojak Cynatine HNS je patentiran oblik prirodnog, topivog keratina koji se odlično apsorbira u tijelu i djeluje bioaktivno na mjestu pomanjkanja. To znači, da NutriShine sadrži ključnu komponentu naše kose, u takvom obliku da ga naše tijelo s lakoćom može iskoristiti. Ne propustite priliku i naručite ga po akcijskoj cijeni.

Naručite danas u posebnoj ponudi NutriShine 2+1 GRATIS

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju