Prije manje od godine dana, kada je serija 'Larin izbor' bila na samom početku te prije nego je cijela Hrvatska poludjela za domaćom serijom i filmom, Doris Pinčić bila je poput sramežljive djevojke kojoj je poziranje ispred fotoaparata te šetnja po crvenom tepihu bio strani pojam. No ova ljepotica se u rekordnom roku pretvorila u pravu zvijezdu

Uloga popularne Lare mladoj je glumici potpuno promijenila život, a status zvijezde sa sobom je donio i nove izazove koje je trebalo vrlo brzo savladati. Tako smo od samog početka pratili njezini pojavljivanje u javnosti i moramo priznati kako se lijepa i pomalo sramežljiva djevojka u rekordnom roku pretvorila u zavodljivu pozericu.

>> Doris Pinčić: Diva na crvenom tepihu

Jednostavne kombinacije Doris Pinčić je zamijenila ženstvenim i glamuroznim haljinama domaćih dizajnera poput one Aleksandre Dojčinović u kojoj je zablistala na filmskog festivala u Cannesu, a zatvorene cipele na nisku potpeticu kakve je nosila na samom početku, mjesto su prepustile zavodljivim štiklama koje naglašavaju vitku figuru.

>> Nikad elegantnija Doris Pinčić

No odjeća i obuća nije sve što je potrebno da osoba zablista ispred fotoaparata, tu su držanje, osmijeh i poza. To jako dobro zna tim stilista koji je pomogao Doris da gotovo neprimjetno namreškane usne i ležeran stav ispred fotoaparata zamijeni srdačnim osmijehom i savršenom holivudskom pozom koja naglašava elegantnu siluetu ženskog tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju