Ljeto je vrijeme kada imate najviše vremena za sebe, u želji da zablistate lako je moguće pretjerati, pogotovo kada je u pitanju make up i odlazak na plažu. Uz našu pomoć budite umjerene i lijepe!

U modi su nježnost i ženstvenost, nosi se svjež izgled i mladenačka ljepota sa ženstvenim prizvukom u nježnijim bojama. Pravilno doziran intenzitet licu daje moderan izgled bez straha da će izgledati nestvarno poput lica lutki.

Kao i tijekom cijele godine, nanošenje ljetnog make upa započinje obilatom hidratacijom kože lica. Must have u vašoj kozmetičkoj torbici stoga neka bude krema koja odgovara vašem tipu kože. Ona mora imati zaštitni faktor 15 ili veći kako bi se izbjeglo prijevremeno starenje kože lica.

Osim UVA i UVB zraka i visoke temperature su opasnost koja razmazuje i topi čak i najkvalitetniju šminku zato tijekom vrućih ljetnih dana i noći nećete pogriješiti ukoliko se vodite za uzrečicom 'manje je više', a ono na što je potrebno pripaziti je i boja tena.

Za ljeto 2010. beautycycle dekorativna kozmetika iz Amwaya predstavlja ljetne make up komplete koji sadrže očaravajuću kolekciju boja nadahnutu prirodnim nijansama i tonovima koji će naglasiti sunčan, čist, osvježen izgled svih tonova kože.

>> Savršen make up za sve tipove očiju

>> Ljetni make up: Neonske boje i preplanuli ten

Kompleti obuhvaćaju niz proizvoda grupiranih u kolekcije namijenjene različitim tonovima kože: tamnoj, svijetloj te neutralnoj, a posebno su osmišljeni kako bi odgovarali različitim tenovima kože.

Komplet za tamniju kožu sadrži proizvode u kojima
prevladavaju žuti i narančasti podtonovi koji će naglasiti svu ljepotu kože koja lako tamni,za svjetliju kožu tu su proizvodi u kojima prevladavaju crveni ili gotovo plavi podtonovi koji će svjetlijem tipu kože dati očaravajući ljetni sjaj. Neutralnoj boji kože najbolje će odgovarati proizvodi u kojima prevladava uravnotežena kombinacija crvenih i žutih podtonova.

Zadovoljna vam daruje make up za vaš tip kože!

Zadovoljna daruje tri paketa beautycycle dekorativne kozmetike iz Amwaya. Komplet 'Neutralna koža' koji sadrži duo sjenilo za oči Mahogany Quartz, maskaru i sjajilo za usne Garnet dobila je Marija Mihaljević, komplet 'Svjetlija koža' duo sjenilo za oči Ametist, maskaru i sjajilo za usne Pink Opal stiže Mariji Žeravica, a komplet 'Tamnija koža' duo sjenilo Bronze Glow, maskaru i sjajilo za usne Fire Gem dobila je Nataša Tepavac.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju