Simpatična odgajateljica u vrtiću Višnja Ajzamer pripremila je tijelo za ekstremni makeover In Magazina. Skinula je kilograme te spemno krenula u sljedeće faze pomlađivanja i preobrazbe tijela

Na pragu petog desetljeća života Višnja Ajzhamer se suočila s nakupljenim kilogramima tijekom godina kao i znakovima starenja. 'Bila sam maćeha prema svome tijelu, jer su mi cijeli život bile važnije neke druge stvari poput obitelji, djece i posla' – izjavila je Višnja.

Kilažom je dogurala do 105 kg na visinu od 1,70 što je bio dovoljan razlog da započne ekstremnu preobrazbu. Prvi zadatak bio joj je uz kontroliranu prehranu i povećanu aktivnost skinuti barem deset kilograma kako bi bila spremna za abdominoplastiku, odstranjivanje suvišnog tkiva.

Nakon što je uspjela u zadanom zahvaljujući pravilnoj ishrani i kretanju, uslijedio je operacijski zahvat u klinici Bagatin.

Zahvatom joj je odstranjeno kritično područje s trbuha, a za noge i stražnjicu Višnja će biti podvrgnuta kavitaciji i radiofrekvenciji. Uz sve navedeno Višnja će krenuti i na intenzivne treninge u teretani uz stručno vodstvo osobnog trenera.

Uz botoks i hijaluronsku kiselinu simpatična Zagrepčanka će osvježiti lice i ublažiti postojeće bore.

U trećem nastavku makeovera gledatelji će moći vidjeti Višnjine rezultate, a naposljetku će uslijediti i promjena stylinga koji će dodatno upotpuniti njen novi izgled.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju