Vjerojatno vam se dogodilo da ste baš prije izlaska iz stana još jednom bacili pogled na ogledalo kako biste se uvjerili da dobro izgledate i na najdražoj majici ili košulji uočili ružne bijele mrlje od dezodoransa. Dogodi li vam se to ponovno, nećete trebati kopati po ormaru u potrazi za novim komadom odjeće jer postoji brzo i efikasno rješenje za uklanjanje tih neugodnih mrlja

Sve što trebate za uklanjanje mrlje od dezodoransa jest jedan par starih poderanih najlonki koje ste ionako planirali baciti. Od njh napravite zamotuljak i koristite ih kao spužvu. Trljajte problematično mjesto i ukoliko mrlja nije tvrdokorna ubrzo bi trebala nestati.

Za stare, tvrdokornije mrlje trebat će vam nešto više vremena, ali i one bi nakon nekog vremena trebale nestati.

Ukoliko u ormaru nemate najlonke, možete se poslužiti i mirišljavim maramicama su sušilicu odjeće, a ukoliko uočite mrlju prije, nikako ju nemojte peglati jer ćete time samo pogoršati situaciju.

Mrlje od dezodoransa mogu se ukloniti i traperom. Zato stare ili premale odjevne komade od trapera nemojte baciti, već ih razrežite i manjim komadom trljajte problematično mjesto.

Samo pripazite, postoji traper koji pušta boju, pa prije uklanjanja testirajte na malom dijelu odjevnog predmeta kako biste izbjegli moguće puštanje boje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju