Tjedan mode Dove Fashion.hr novu će sezonu otvoriti samostalnom pret-a-porter kolekcijom etablirane modne dizajnerice Marine Obradović. Dizajnerica koja je publici poznatija pod imenom Marina Design već dugi niz godina svojim promišljenim dizajnom oduševljava modnu javnost, a modna kritika za nju ima samo riječi hvale

Osim kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2013. Marina Design dizajnirati će i specijalne Vegeta dizajnerske pregače koje će publici Dove Fashion.hr u sklopu prve večeri premijerno predstaviti rukometašice najtrofejnijeg hrvatskog ženskog rukometnog kluba RK Podravka Vegeta – Miranda Tatari, Ivana Jelčić, Nikica Pušić-Koroljević, Vesna Milanović Litre, Marta Žderić, Sanja Damnjanović, Žana Čović i Ivana Kapitanović.

>> Listopad rezerviran za Dove Fashion.hr

''Dizajniranje pregača bio je za mene poseban izazov, ali istovremeno i užitak s obzirom da sam i sama zaljubljenik u kuhanje. Mogućnost da svoj dizajn uklopim u ovu priču dodatno me inspirirala, a nadam se da će dizajnerske pregače potaknuti kreativnost i kod svih onih koji će ih koristiti u kuhinji', izjavila je dizajnerica Marina Obradović.

Uspješne profesionalne sportašice, među kojima se nalaze i hrvatske olimpijke na jedan dan sportske terene zamijeniti će modnom pistom Dove Fashion.hr-a te predstaviti dizajnerske pregače koje će Podravka ubuduće koristiti u sklopu svojih promotivnih aktivnosti.

'S obzirom da smo gotovo svaki dan u sportskoj odjeći, ovaj zadatak za nas će biti vrlo veliki izazov. Nadam se da ćemo opravdati dano nam povjerenje i zabaviti gledatelje Dove Fashion.hr-a' – rekla je kapetanica hrvatske rukometne reprezentacije i rukometnog kluba Podravka Vegeta Miranda Tatari prilikom jedne od proba dizajnerske odjeće.

U sklopu Dove Fashion.hr-a predstaviti će se i Coolerica, personalizirana kuharica koju je uz samo malo truda i vremena moguće izraditi na popularnoj web stranici Coolinarika. U suradnji s Dove Fashion.hr -om, Podravka će posebno za ovu priliku predstaviti i specijalnu dizajnersku Coolericu u kojoj će recepte svojih omiljenih jela podijeliti poznati hrvatski modni dizajneri – Branka Donassy, Ivica Klarić, Ivica Skoko, LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Ivan Alduk, Aleksandar Žarevac, Clash of 9, Ivana Popović, Martina Felja, Igor Galaš, Marina Design, Ana Maria Ricov.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju