Tjedan mode Dove Fashion.hr novu će sezonu otvoriti samostalnom pret-a-porter kolekcijom etablirane modne dizajnerice Marine Obradović. Dizajnerica koja je publici poznatija pod imenom Marina Design već dugi niz godina svojim promišljenim dizajnom oduševljava modnu javnost, a modna kritika za nju ima samo riječi hvale

Osim kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2013. Marina Design dizajnirati će i specijalne Vegeta dizajnerske pregače koje će publici Dove Fashion.hr u sklopu prve večeri premijerno predstaviti rukometašice najtrofejnijeg hrvatskog ženskog rukometnog kluba RK Podravka Vegeta – Miranda Tatari, Ivana Jelčić, Nikica Pušić-Koroljević, Vesna Milanović Litre, Marta Žderić, Sanja Damnjanović, Žana Čović i Ivana Kapitanović.

>> Listopad rezerviran za Dove Fashion.hr

''Dizajniranje pregača bio je za mene poseban izazov, ali istovremeno i užitak s obzirom da sam i sama zaljubljenik u kuhanje. Mogućnost da svoj dizajn uklopim u ovu priču dodatno me inspirirala, a nadam se da će dizajnerske pregače potaknuti kreativnost i kod svih onih koji će ih koristiti u kuhinji', izjavila je dizajnerica Marina Obradović.

Uspješne profesionalne sportašice, među kojima se nalaze i hrvatske olimpijke na jedan dan sportske terene zamijeniti će modnom pistom Dove Fashion.hr-a te predstaviti dizajnerske pregače koje će Podravka ubuduće koristiti u sklopu svojih promotivnih aktivnosti.

'S obzirom da smo gotovo svaki dan u sportskoj odjeći, ovaj zadatak za nas će biti vrlo veliki izazov. Nadam se da ćemo opravdati dano nam povjerenje i zabaviti gledatelje Dove Fashion.hr-a' – rekla je kapetanica hrvatske rukometne reprezentacije i rukometnog kluba Podravka Vegeta Miranda Tatari prilikom jedne od proba dizajnerske odjeće.

U sklopu Dove Fashion.hr-a predstaviti će se i Coolerica, personalizirana kuharica koju je uz samo malo truda i vremena moguće izraditi na popularnoj web stranici Coolinarika. U suradnji s Dove Fashion.hr -om, Podravka će posebno za ovu priliku predstaviti i specijalnu dizajnersku Coolericu u kojoj će recepte svojih omiljenih jela podijeliti poznati hrvatski modni dizajneri – Branka Donassy, Ivica Klarić, Ivica Skoko, LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Ivan Alduk, Aleksandar Žarevac, Clash of 9, Ivana Popović, Martina Felja, Igor Galaš, Marina Design, Ana Maria Ricov.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju