Estetski zahvati otišli su toliko daleko da za svaku nepravilnost na ženskom tijelu postoje instant 'lijekovi', odnosno makeoveri koji unutar 48 sata rješavaju sve probleme. Ovakve pripreme posebno su važne za najpopularniji crveni tepih svih vremena,onaj dodjele nagrada Oscar na kojem su glavne zvijezde savršeno zategnute glumice

Njihov je posao da zablistaju u punom sjaju za što je zaslužna Nurse Jamie Sherrill. Riječ je o medicinskoj sestri, vlasnici jednog od najpopularnijih holivudskih centara ljepote koji redovito posjećuju brojna poznata imena.

>> I vi biste izgledali kao Halle Berry za 4 milijuna kuna!

Jamie trenutno radi punom parom, a sve kako bi brojne zvijezde pripremila za ovaj vrlo važan događaj. No ako ste mislili da se unutar 48 sati može vrlo malo učiniti, varate se. Popularna medicinska sestra otkrila je 10 oskarovskih makeover tretmana koji u najkraćem roku doista čine čuda.

Za svaku nepravilnost na ženskom tijelu postoji makeover koji unutar 48 sata rješava sve probleme

>> Koliko košta tijelo Jennifer Lopez?

1. Baby fileri
Posebne ultra tanke igle kojima se u lice ubrizgavaju vrlo male količine hijaluronske kiseline kako bi izravnali najsitnije bore bez ijednog ožiljka.

2. Instant zatezanje
Poseban uređaj emitira radio frekvencije koje mtrenutno zatežu kožu i zaglađuju nepravilnosti poput celulita, a koža postaje nevjerojatno glatka i blistava.

3. Botox light
Ubrizgavanje vrlo male količine botoxa na strateška mjesta na čelu nakon čega mimika lica ostaje aktivna, a lice maksimalno zategnuto.

4. Vitaminske IM injekcije

Injekcije sadrže vitamine B i C koji koži daje dugotrajnu svježinu te je štite od nadražaja sunca i vjetra.

5. Ubojica prišteva
Injekcije kortizona koji se ubrizgava na upaljeno područje. Unutar 48 sati prišt u potpunosti nestane, a oštećenja na koži se 'zatvore' nestanu.

6. Instant facelift
Zaglađuje teksturu kože i rješava problem crvenila ili nekih drugih iritacija uzrokovanim vanjskim uvjetima, umorom, kozmetikom ili vremenskim prilikama.

7. Vaginalno pomlađivanje
Zahvat zatezanja kože na području bikini zone i bedara. Tretman u potpunosti rješava problem uraslih dlačica, crvenila i iritacija kože što je vrlo važno za ljepotice koje nose golišave haljine dubokih proreza.

8. Zatezanje masnih naslaga
'Ravnanje' površine cijelog tijela. Uz radi frekvencije koje zatežu opuštenu kožu posebnim uređajem za razbijanje masnoća koji momentalno zateže trbuh i šlaufove oko struka.

9. Električno zatezanje lica
Daje licu blistavost, potiče limfnu drenažu, ubija bakterije koje uzrokuju akne i briše podočnjake.

10. Maska protiv bakterijskih upala
Snažna šminka kao i agresivni tretmani lica mogu izazvati upale. Maska koja se sastoji od gaze natopljene tekućim dušikom koja ubija bakterije i umiruje kožu.

Svečanu dodjelu Oscara ® pratite UŽIVO ekskluzivno na Novoj TV 24. veljače u 1 sat nakon ponoći, kada će studio Nove TV postati vaša ulaznica u Hollywood.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju