Charlize Theron je odigrala ulogu domaćice na predstavljanju Diorove linije satova u New Yorku. Lijepa glumica te Diorova ambasadorica i zaštitno lice kolekcije satova Dior VIII strpljivo je pozirala pred fotografima odjevena u crno-bijelu kreaciju te s naglašenim i pomalo dramatičnim make up-om

Glumica je zaštitno lice Diorovog parfema J'Adore od 2004. godine, a kada je vidjela novu kolekciju satova Dior VIII odmah se oduševila jer, kako kaže, odlično pristaju odjeći koju ima u ormaru.

>> Možete li pronaći manu Charlize Theron?

>> Charlize Theron: Božica ljepote i seksepila

'Kad pogledam u svoju odjeću pomislim da stvarno trebam malo boje u svom ormaru u kojem je sve crno ili bijelo, no baš me zato oduševio novi sat koji savršeno pristaje uz svaku moju kombinaciju', rekla je Charlize.

Nova linija sadrži satove za dnevne, večernje i koktel kombinacije što je posebno oduševilo Charlize koja sat nosi uz traperice, večernju haljinu, a ne skida ga s ruke niti na crvenom tepihu. No obavezno ga skida prije spavanja.

'Vrijeme je luksuz, a ja si ga kao glumica i producentica rijetko mogu priuštiti, zato baš uvijek nosim sat', zaključila je oskarovka i Diorovo zaštitno lice.

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju