Jedan od bitnijih komada garderobe u ormaru svake žene je grudnjak koji bi u svakoj prilici trebao biti saveznik ljepote i mamac za poglede. No podatak kako čak 80 posto žena nosi krivu veličinu grudnjaka, a da toga nisu ni svijesne potaknuo nas je da potražimo savjete stručnjaka

Iako nevidljivi dio garderobe grudnjak nam često zadaje glavobolje, velik broj žena bira veličinu koja im uopće ne odgovara. Savjete kako pronaći idealan grudnjak otkrila nam je profesionalna fiterica koja nakon dugogodišnjeg iskustva poznaje boljke brojnih žena.

>> Kada loš grudnjak upropasti i najljepši dekolte

Najčešći razlog zbog kojeg žene odabiru krivu veličinu grudnjaka je nepoznavanje oznaka

'Za početak treba odrediti širinu grudnjaka koju žena treba i nakon toga dubinu košarice. Prilikom odabira grudnjka napravite test, ako su grudi na pola puta između ramena i lakta odabrali ste dobar grudnjak. Pripazite da se kopča na prvoj kopčici kako bi tokom vremena i prilikom širenja grudnjaka mogli iskoristiti i druge dvije' savjetuje Jasminka Bednjanec, brand menagerica Paris Lingeria.

>>Odlično! Grudnjak u kojem se grudi ne tresu

Najčešći razlog zbog kojeg žene odabiru krivu veličinu grudnjaka je nepoznavanje oznaka. 'Kako je širina leđa veća tako i dubina košarice progresivno raste, tako A košarica može dublja od B košarice što najčešće zbunjuje žene' ističe Jasminka.

Više u In Magazinu
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju