Greške u Photoshopu sve su češće u modnim magazinima željnima vizualnog savršenstva. Preuski struk, prenaglašene grudi i izdužene noge uobičajeni su digitalni trikovi, no gladni Photoshop majstori sve češće rade drastične greške poput pojedenih dijelova tijela

U modnom editorijalu američkog izdanja časopisa 'Vogue' glavnu ulogu ima glumica Claire Danes koja je povratak u zvijezdanu orbitu zapečatila intervjuom u modnoj Bibliji.

>>Kad Photoshop 'pojede' najpoznatije seksi bokove

No jedan od najprestižnijih magazina na svijetu ponovno se poskliznuo na ispitu vjerodostojnosti idealnih fotografija  čineći Photoshop grešku.

>>Fotografija koja je dokazala da je prirodna ljepota potukla Photoshop

Pa iako je za snimanje angažirano najpoznatije fotografsko modno oko Annie Leibovitz, a foto priča savršeno dočarava napeti odnos glavnih likova, agentice CIA-e i američkog marinca, nemoguće je ne primjetiti Photoshop zagriz.

Claire Danes u svilenoj Narciso Rodruigez haljini pozira tijelom opuštenim na prsima svog partnera Damiena Lewisa, dok savršeni sklad njihovih tijela narušava nedostatak glumičine noge. Brojni čitatelji magazina pobunili su se i žustro reagirali na novi propust dajući do znanja kako od prestižnog magazina ipak ne priznaju ništa manje od savršenstva.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju