Jedna od najpoželjnijih i najskupljih torba, slavna birkinica dobila još jednu i neočekivanu verziju. Osim što je posebnom čini materijal od kojeg je izrađena, namijenjena je sasvim drugačijoj klijenteli – klincima

Za slavnu birkinicu nije dovoljno izdvojiti nekoliko desetina tisuća funti, jer je za original koji se ručno izrađuje u Parizu potrebno strpljivo čekati red na listi zainteresiranih trendsetera iz cijelog svijeta.

>> 6 kultnih torba i žena koje su ih proslavile

Oni malo tanjeg novčanika zadovoljit će se kopijama torbe s prepoznatljivim remenom i kopčom, dok će oni ironični i kreativni smisliti parodiju zlatne koke modne kuće Hermes.

>> Za kopiju birkinice čeka se 3 mjeseca

Među kreativnim replikama svakako je ona najnovija u ponudi online trgovine Etsy.com. S dimenzijama 20x26x13 centimetara njihov modni dodatak u crnoj boji nije izrađen od prave i umjetne kože već od Lego kockica.

Ova modna igračka prvenstveno je namijenjena najmlađim trendseterima, no s obzirom da je cijenom od 89 funti pristupačnija od raznih kopija, mogla bi se naći u rukama i koje modom zaluđene mame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju