Halle Herry ovog je vikenda odlučila ovjekovječiti vezu s francuskim glumcem Oliverom Martinezom. Iako se lijepa trudnica udala daleko od očiju javnosti procurile su informacije kako je haljina u kojoj je rekla sudbonosno 'da' iz nove kolekcije dizajnerice Jenny Packham

U 47. godini života Halle Berry je po treći puta rekla sudbonosno 'da'. Jedna od najatraktivnijih holivudskih glumica prepoznatljive kratke kose vjenčanje je držala pod velom tajne.

Mutne paparazzi fotografije otkrile su kako je vjenčanica u kojoj se udala Halle Berry najvjerojatnije iz nove kolekcije Jenny Packham

>> Vjenčanice zbog kojih ćete pasti na guzu

No, iako službene fotografije nisu dospjele u medije, paparazzi slike objavljene u jednom američkom časopisu otkrile su kako je ljepotica koja će uskoro po drugi puta postati majka najvjerojatnije odabrala vjenčanicu popularne britanske dizajnerice Jenny Packham.

>> Halle Berry i Nahla: Kakva majka takva kći

Raskošna, slojevita haljina iz nove kolekcije dubokog dekoltea, ukrašena srebrnim detaljima na ramenima i na gornjoj razini struka kao stvorena je za trudnički trbuščić i vitku liniju kratkokose ljepotice.

Halle Berry je s francuskim glumcem Olivierom Martinezom u sretnoj vezi već tri godine. Prošle su se godine zaručili, a ove odlučili ovjekovječiti svoju ljubav. Trudna ljepotica iz prošle veze ima prekrasnu djevojčicu Nahlu, a sa sadašnjim partnerom će vrlo skoro dobiti prvo dijete.

Ostale Jenny Packham vjenčanice iz kolekcije za 2013. godinu pogledajte u galeriji fotografija:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju