Štikle od prozirnog PVC-a i kože sa špicem jedne su od najpopularnijih modela na crvenom tepihu već sezonama i to zahvaljujući moćnom vizualnom triku koji stopalo sužava, a nogu izdužuje. Prvi par inovativnih štikli izradio je majstor među postolarima Christian Louboutin, a poslije je uslijedila poplava modela na istu temu među brojnim dizajnerskim imenima

Za modno događanje Dreft Fashion Week pjevačica Severina odabrala je crnu modnu kombinaciju prsluka haljine uz koje je kombinirala zanimljive štikle koje su među najpopularnijim modelima u svijetu. Elegantne štikle napravljene od PVC-a i kože sa špicem potpisuje Gianvito Rossi i samo su jedne od modela za kojima su poludjele žene diljem svijeta.

Baš kao što pametne haljine vizualnim trikovima sužavaju siluetu tako pametne štikle uspijevaju nogu učiniti izduženom i vitkom.

Čarobnjak među poslotarima Christian Louboutin prvi je osmislio dizajn za štiklu napravljenu od prozirne mekane plastike i kože sa špicem te potpeticom od 10 centimetara.

Model ' Un Bout' postao je u rekordnom roku omiljen među brojnim zvijezdama, dok su i ostala dizajnerska imena inovativan dizajn preslikala na svoje modele štikli.

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju