Na Pariškom tjednu mode zbog dizajnera koji se bore s ovisnostima o drogi i alkoholu, moda je pala u drugi plan, a kao najsjanija manekenska zvijezda pokazala se naša Kristina Šalinović

Ove je sezone na pariškom tjednu mode gdje su prikazane pret-a-porter kolekcije slavnih dizajnerskih imena bilo posebno dramatično. Prvo je Gallianova videosnimka u kojoj kaže da voli Hitlera i vrijeđa Židove šokirala modni svijet. No, to nije sve, dizajner Dekarnan koji radi za uglednu modnu kuću Balmain navodno je doživio živčani slom nakon čega se sam prijavio na liječenje u psihijatrijsku bolnicu, a kolekciju koja nij edoživjela očekivani uspjeh dovršili su njegovi pomoćnici..

John Galliano je dobio otkaz u Dioru, a mnogi su sa žaljenjem ustvrdili kako će taj modni div teško zamijeniti neosporni talent tog velikog kreativca. Priča se da je u klinici na odvikavanju od alkohola i droge, a uskoro ga očekuje i suđenje.

I dok su dizajneri očito pod velikim pritiskom naša manekenka Kristina Šalinović je uživala, a u Parizu su se svi otimali za nju. Kristina je nosila revije u New Yorku, Milanu i Parizu, a sve što sada želi je malo odmora prije novih poslovnih zadataka koje gleda kao izazov


Ako govorimo o novim trendovima, čini se da je sveprisutna androgenost vidljiva i u krojevima. Otvorena seksepilnost nije više na cijeni. Potpetice više nisu ultravisoke, već imaju svega 3 do 4 centimetara, dužina suknje je sad ispod koljena, dok su hlače muškog kroja. Uz to, plašt se ponovo vraća, kao i dolčevita.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju