Nebuloze stvorene u svijetu Photoshopa postaju sve češće u modnim katalozima te na naslovnicima časopisa. Dok se poznatim osobama sužavaju ili naglašavaju određeni dijelovi tijela, modelima se u nekontroliranom naletu digitalne obrade dijelovi tijela u potpunosti deformiraju

Na web stranici modne marke čiji se modeli kupuju putem kataloške prodaje Simply Be, predstavljeni su modeli za nadolazeću sezonu te oni koji se mogu nabaviti na popustu od 70 posto.

Ono što je pohvalno u njihovoj ponudi su i konfekcijske veličine za krupnije žene, no ono u čemu su kao i mnogi drugi podbacili je nekontrolirano iživljavanje u Photoshopu.

>> Photoshop razlomio tijelo manekenke

>> Photoshop iščašio rame poznate manekenke

U ovom digitalnom napadu stradala je nasmiješena manekenka čija je ruka postala potpuno neprepoznatljiva za ljudsku vrstu jer su prsti deformirani u tanke i duge pandže.

Premda bismo na fotografiji trebali promatrati udobnu haljinu kimono kroja u boji cigle, nekako nam se čini da je ponuđeni proizvod postao potpuno nevažan i nepoželjan kod žena iziritiranih nemuštim modeliranjem tijela pod svaku cijenu.

U međuvremenu je sporna fotografija ispravljena, ali upravo zahvaljujući alatima u Photoshopu ova greška ostala je ovjekovječena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju