Ovoga proljeća modni su dizajneri u odabiru boja, printeva i uzoraka na odjeći odlučili poremetiti sve dosadašnje zakone o skladu. Moda je postala najšarenija paleta nijansi koja dopušta da svaka ljubiteljica stilskih igara prodiše punim plućima i oslobodi svoju kreativnost. A upravo je miks uzoraka i boja, uz ljubav prema kretanju za grad sve omiljenijim rekvizitom – romobilom, bio razlog upečatljivosti nasmijane plavuše iz centra

Za kombiniranje uzoraka i boja potrebna je visoka doza kreativnosti i slobodan duh koji će se oduprijeti komentarima koji rušenje pravila često ne odobravaju. Djevojka koja je uličnu modu osvježila svojom pojavom definitivno spada u red drugačijih stilskih priča koje mogu poslužiti kao isnpiracija, ali i motiv da iziđemo iz utabanih dosadnih modnih priča na koju nas tjera nedostatak vremena i kreativnosti.

Visoko vezan repić nagnut u stranu, crna marama s velikim bijelim točkama,hulahopke boje ciklame, tenisice u ljubičastoj nijansi i zelena jakna, te razdragani osmijeh detalji su zbog kojih ova ulična 'maherica' zaslužuje epitet moderne Pipi Duge Čarape.

I brojne druge modne istomišljenice domaće Pipi svojim su odabirima razveselile ulice metropole:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju