Najpopularnije sestre u Velikoj Britaniji prve su među sretnicama koje imaju priliku isprobati novi eliksir mladosti. Catherine i Pippa Middleton od poznate kozmetičke kuće dobile su čudotvorni serum za koji postoji duga lista čekanja

Vojvotkinja Kate i njezina sestra Pippa te mlada glumica Emma Watson uspjele su zbog svoje popularnosti preskočiti listu čekanja te se domoći proizvoda koji je izbacila kozmetička kuća Lancome.

Serum koji je već dobio nadimak 'čudotvorni' garantira uklanjanje bora i nepravilnosti na koži, a njegova se djelotvornost uspoređuje s botoksom. 

Slavne dame su vjerne klijentice brenda koji im je slanjem proizvoda zahvalio na lojalnosti.

Proizvod čija cijena iznosi 655 kuna za 30 ml i 860 kuna za 50 ml svojim sastojcima prodire u kožu te pomlađuje lice, a istraživanje je pokazalo kako su žene koje su sudjelovale zbog odličnih rezultata odgodile odlazak kod estetskog kirurga.

>> Pippa odjećom vješto sakrila stražnjicu

>> Fura li se Catherine Middleton na dansku princezu?

Novi revolucionarni serum Visionnaire, jedinstven po svojoj molekuli [LR 2412 4%] za koju je bilo potrebno 10 godina istraživanja i koja je danas zaštićena sa 17 patenata, u Velikoj Britaniji se pojavio kao najpoželjniji proizvod za koji je nastala i lista čekanja.

Proizvod koji je nadmašio sva očekivanja prodaje se velikom brzinom pa postoji dugačka lista čekanja koju su preskočile  Kate i Pippa te zaštitno lice lancomeovog parfema Trésor Midnight Rose Emma Watson.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju